Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

« Τheatρείο»


Τι είναι το « Τheatρείο»:

Το «Theatρείο » αποτελείται από πέντε πρόσωπα που αγαπούν να περπατούν στο φως που φέγγει μέσα από το θέατρο, μέσα από τις διεισδύσεις του ίδιου τους του εαυτού αλλά και των άλλων. Πρόκειται για μια ομάδα αποτελούμενη από νέους επαγγελματίες ηθοποιούς και μουσικούς. Γεμάτοι όρεξη , ζωντάνια και δημιουργικότητα. Η ομάδα δημιουργήθηκε από την εσώτερη κοινή ανάγκη μας να πούμε αυτό που νιώθουμε, αυτό που αξίζει να μοιραστούμε μέσα από κωμωδίες , δράματα και μουσικές.
Το έργο μας ονομάζεται : «Στάχτη και μπούρμπερη» της Βάσιας Αργέντη σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπλωματά

Περίληψη του έργου

Πρόκειται για την αγωνία, τις έννοιες και τους προβληματισμούς που απασχολούν κάθε ανθρώπινο νου , την περίοδο του τώρα. Μία σπαραχτική Μουσικοθεατρική κωμωδία που δεν είναι μόνο γέλια και αστεία αλλά είναι γεμάτη από ουσιαστικά νοήματα και καταστάσεις που θα κάνουν το θεατή να δει τον εαυτό του μέσα σε αυτά.
Ένα ζευγάρι που παλεύει να σώσει το σπίτι του αλλά η έλλειψη επικοινωνίας κι η υπέρμετρη φιλαυτία τους εμποδίζει, Ένα άλλο ζευγάρι που η ανεργία μπαίνει μέσα στα όνειρα τους και τον ίδιο τους τον εαυτό, Ένας άνθρωπος που συστήθηκε με την αποξένωση της τεχνολογίας και του Facebook και παραμέρισε τον ίδιο του τον εαυτό και τις ανάγκες του, Μία γυναίκα εγκλωβισμένη στην ανάγκη της να ζει μες στη δυστυχία που την έχουν τοποθετήσει οι καταστάσεις ξεχνώντας που βρίσκεται η πραγματική ζωή. 4 άνθρωποι : μια ιδέα που μιλά για την αγάπη και τον άνθρωπο.
Μέσα από τις κωμικές καταστάσεις μιλάμε για το δράμα της σύγχρονης εποχής. Προσοχή! Δεν σατιρίζουμε τίποτε και κανέναν. Δεν είναι στόχος μας η επίκριση αλλά η τροφή για σκέψη και η «υπόδειξη» της κωμικής πλευράς των πραγμάτων γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη από μία ευχάριστη νότα που δεν θα παραμερίζει τα προβλήματα αλλά δεν θα τα κάνει και σημαία της.
Αποτελείται από 13 ρόλους που παίζονται από 6 ηθοποιούς. Τρεις άντρες και τρεις γυναίκες. Είναι ένα έργο που περιλαμβάνει, αν όχι όλες, πολλές πτυχές της σύγχρονης πραγματικότητας.

Οι ηθοποιοί
Θεοδώρα Παπαιωάννου
Βάσια Αργέντη
Γιώργος Δάσκαλος
Γιάννης Παπλωματάς

Κιθάρα: Θάνος Αστερίου
Φωνή: Ελένη Παπακωστοπούλου

Οι συντελεστές
Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπλωματάς
Σενάριο: Βάσια Αργέντη
Μουσική: Theatρείο
Μουσική επιμέλεια: Θάνος Αστερίου, Γιάννης Παπλωματάς

Επικοινωνία-Hλεκτρονική διεύθυνση: theatreio@yahoo.gr


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

13 Μαΐου : 8 Δυτικά , Λ.Αθηνών 387, Αιγάλεω-Αθήνα
14 Μαΐου : 8 Δυτικά , Λ.Αθηνών 387, Αιγάλεω-Αθήνα
28 Μαΐου : Πολυχώρος Ιωαννίνων ( προσεχώς πληροφορίες)

Προσεχώς θα ανακοινωθούν ημερομηνίες παραστάσεων που αφορούν άλλα μέρη της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Ώρα προσέλευσης: 21:30

Είσοδος με ποτό: 10 ευρώ


Mε εκτίμηση,
Oμάδα Theatρείο

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου