Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Καλό ταξίδι ... Δημήτρη Χριστούλα!  Χιλιάδες κόσμου κατέβηκε στην Πλ. Συντάγματος μετά την τραγική ΔΟΛΟΦΙΝΙΑ 77χρονου.

 

 Καλό ταξίδι ... Δημήτρη Χριστούλα!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Ένα πέπλο θανάτου έχει απλωθεί εδώ και καιρό πάνω από την Ελληνική κοινωνία.

Καθημερινά διαβάζουμε για αυτοχειρίες απελπισμένων συνανθρώπων μας, για δολοφονίες και γενικά για πράξεις βίας από την μεγάλη έξαρση της εγκληματικότητας.

Οι πολίτες σε όλοι την επικράτεια αισθάνονται ανασφάλεια και φόβο από την ελλιπή αστυνόμευση και ο υπουργός προστασίας του Πολίτη (αλήθεια πόσο ειρωνικός φαντάζει ο εν λόγω τίτλος) κ. Χρυσοχοίδης αισθάνεται υπερήφανος για το ότι με την αστυνομοκρατία και τον εκφοβισμό απέτρεψε τους πολίτες να προσέλθουν στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου!

Αλήθεια που κρύβουν όλους αυτούς τους αστυνομικούς που έβγαλαν εκείνη την ημέρα να φυλάνε τους προδότες;

Θα μας πουν κάποτε πόσα είναι στον αριθμό τα ανεγκέφαλα ΜΑνΤρόσκυλα που δέρνουν με λύσσα τον ανυπεράσπιστο κόσμο στις απεργίες και στις διαδηλώσεις;

Χθες όλοι ακούσαμε την θλιβερή είδηση και διαβάσαμε το σημείωμα του συνταξιούχου φαρμακοποιού ο οποίος έβαλε τέρμα στην ζωή του στην πλατεία Συντάγματος και μετά ακούσαμε και τους ξεπουλημένους πολιτικάντηδες να ερμηνεύουν την αποτρόπαια πράξη απελπισίας με στόχο να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα!

Μάλιστα για άλλη μία φορά χρησιμοποίησαν τους κουκουλοφόρους (χθες βράδυ δημιουργώντας στημένες αψιμαχίες με τους “συναδέλφους” τους αστυνομικούς) για να αποτρέψουν την επιθυμία πολλών συνανθρώπων μας να αφήσουν ένα λουλούδι στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο αυτόχειρας!

Δυστυχώς καθημερινά αποδεικνύεται ότι έρχονται δύσκολες μέρες για όλους μας και οι αλήτες που συγκυβερνούν στήνουν γελοίες αντιπαραθέσεις στα κανάλια προς χάριν της προεκλογικής περιόδου όπου απουσιάζει … η ακριβής ημέρα των εκλογών!

Το πιο πιθανόν για μένα είναι το ξεπουλημένο τρίο δηλ. οι Παπαδήμος-Βενιζέλος-Σαμαράς να δημιουργήσουν τις “κατάλληλες” συνθήκες για να αναβάλουν επ’ αόριστο τις εκλογές!


Καλό ταξίδι ... Δημήτρη Χριστούλα!


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου